Binnenkort voor zaken naar India? Vraag dan eerst een nieuw paspoort aan !

Sinds enkele jaren gelden er verscherpte regels voor het aanvragen van een zakenvisum voor India. Zo moet u bij uw eerste aanvraag persoonlijk naar het consulaat om uw vingerafdrukken te registreren en een gelaatsscan te laten maken. Deze gegevens worden door de Indiase overheid opgeslagen, zodat u bij uw volgende visumaanvraag niet nogmaals naar het consulaat hoeft. Dit wordt onderaan op het online formulier aangegeven. U kunt de afhandeling van uw vervolgaanvraag dan ook probleemloos delegeren aan BRIC Travel.

Hoewel uw biometrische gegevens zeker vier jaar worden bewaard, zijn ze altijd gekoppeld aan uw paspoortgegevens. Een verlopen paspoort betekent dus: opnieuw naar het consulaat. Hebt u hier geen zin in en wilt u India de komende jaren vaker bezoeken? Vraag dan voordat u uw visumaanvraag in werking zet, een nieuw paspoort aan, zodat u profiteert van de maximale geldigheidsduur.

Ook als u voor het eerst voor zaken naar India gaat, kunt u vertrouwen op de deskundigheid van BRIC Travel. Onze visumadviseurs helpen u bijvoorbeeld graag bij het samenstellen van een correct en compleet pakket aan vereiste documenten.
Bel of mail ons voor meer informatie.