Visum voor Azerbeidzjan

Azerb.

 

 

 

 

 

 

 

Voor Azerbeidzjan geldt een visumplicht. Wat voor soort visum u nodig hebt, is afhankelijk van het doel van uw reis. Gaat u in Azerbeidzjan op vakantie, dan vraagt u een toeristenvisum aan. Gaat u op zakenreis, dan kunnen we een zakelijk visum voor u regelen.

 

Adres van het consulaat:
Andries Bickerweg 6
2517 JP Den Haag

Telefoonnummer: +31 70 392 1939

NB: Wanneer u een visum hebt ontvangen, is het alleen mogelijk om de periode te gaan wanneer uw visum geldig is. Het is niet mogelijk een dag eerder te arriveren of een dag later te vertrekken. Indien u dit toch doet, zal dit problemen opleveren. Let dus goed op de geldigheidsduur van uw visum. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Toeristenvisum

E-visum:


Zakelijk visum


Procedures veranderen regelmatig!

Visum voor de Wereld heeft een eigen koerier die zeer regelmatig het consulaat bezoekt. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ins en outs op het consulaat en weten wij op elk willekeurig moment wat de status van uw visumaanvraag is. Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.