Visum voor India

India

Voor India geldt een visumplicht. Wat voor soort visum u nodig hebt, is afhankelijk van het doel van uw reis. Gaat u in India op vakantie, dan vraagt u een toeristenvisum aan. Gaat u op zakenreis, dan kunnen we een zakelijk visum voor u regelen.

 

Wij raden het reizen met een zakelijk doel op een toeristenvisum af. De Indiase autoriteiten zijn hier streng op en u kunt een hoge boete opgelegd krijgen bij controle.

Pre-check van uw aanvraag door Visum voor de Wereld

Sinds 28 april 2014 dient u zelf uw aanvraag op het consulaat in te leveren. Dit in verband met het nemen van vingerafdrukken en een gelaatsscan.

Het voorbereiden van uw visumaanvraag kan zeer tijdrovend voor u zijn. Bovendien veranderen de procedures regelmatig. Om te voorkomen dat de documenten voor uw visumaanvraag niet compleet zijn en u onverrichter zake wordt teruggestuurd bij de visumbalie adviseren wij u door ons een pre-check van uw aanvraag te laten doen. Voor slechts € 45 (excl. BTW) nemen wij u veel zorgen uit handen.

Adres van Visa verwerkings- en inlevercentrum BLS Visa:
Laan van Meerdervoort 51
2517 AE Den Haag
Telefoon: +3170 750 83 27

Toeristenvisum

Zakelijk visum

 Procedures veranderen regelmatig!

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.