Visum voor India


India

Voor India geldt een visumplicht. Wat voor soort visum u nodig hebt, is afhankelijk van het doel van uw reis. Gaat u in India op vakantie, dan vraagt u een toeristenvisum aan. Gaat u op zakenreis, dan kunnen we een zakelijk visum voor u regelen.

 

Let op: bij de aanvraagprocedure moeten ook biometrische gegevens bij u worden afgenomen. Wij nemen u graag de zorg voor de aanvraag uit handen, maar houd er rekening mee dat u wel eenmaal zelf naar het visumcentrum moet om uw vingerafdrukken af te laten nemen. Wanneer u dit eenmaal heeft gedaan, blijven uw biometrische data bewaard gedurende 5 jaar. Deze zijn echter wel gekoppeld aan uw paspoort, dus in het geval van een nieuw paspoort moeten de vingerafdrukken opnieuw worden afgenomen.

Adres van Visumcentrum India:
Parkstraat 99 
2514 JH Den Haag
Telefoon: +31707 709 487

Toeristenvisum

Zakelijk visum

 Procedures veranderen regelmatig!

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.