Visum voor Kazachstan

Kaz

Vanaf 1 januari 2017 hebt u geen visum meer nodig als u voor maximaal 30 dagen naar Kazachstan reist. Deze vrijstelling geldt alleen voor burgers van 83 landen, waar Nederland één van is. Hier vindt u de volledige lijst van landen waarvan paspoorthouders visumvrij kunnen reizen. Wanneer u voor toeristische doeleinden of korter dan 30 dagen naar Kazachstan gaat, hoeft u dus geen visum aan te vragen.

Consulaat van Kazachstan
Badhuisweg 91
2587 CE Den Haag
T. +31(0)70 3634757

NB: Wanneer u een visum hebt ontvangen, is het alleen mogelijk om de periode te gaan wanneer uw visum geldig is. Het is niet mogelijk een dag eerder te arriveren of een dag later te vertrekken. Indien u dit toch doet, zal dit problemen opleveren. Let dus goed op de geldigheidsduur van uw visum. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Voor inspiratie voor uw vakantie naar Kazakhstan raadpleegt u de site van Kazakhstan Reizen.

Zakelijk visum

Procedures veranderen regelmatig!

Visum voor de Wereld heeft een eigen koerier die zeer regelmatig het consulaat in Den Haag bezoekt. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ins en outs op het consulaat en weten wij op elk willekeurig moment wat de status van uw visumaanvraag is. Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.