Visum voor Bangladesh

Bangladesh

Voor Bangladesh geldt een visumplicht. Wat voor soort visum u nodig hebt, is afhankelijk van het doel van uw reis. Gaat u naar Bangladesh op vakantie, dan vraagt u een toeristenvisum aan. Gaat u op zakenreis, dan kunnen we een zakelijk visum voor u regelen.

 

Let op: Mensen die een paspoort van een ander land hebben, moeten kunnen bewijzen dat ze in Nederland wonen (niet van toepassing voor de houders van Poolse, Bosnische en Kroatische paspoorten).

Adres van het Consulaat van Bangladesh
Badhuisweg 77
2587 CD Den Haag

Maandag t/m vrijdag geopend van 09.30 tot 12.00

Telefoon: + 31(0)70-3283722

Toeristenvisum

Zakelijk visum

Procedures veranderen regelmatig!

Visum voor de Wereld heeft een eigen koerier die zeer regelmatig het consulaat bezoekt. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ins en outs op het consulaat en weten wij op elk willekeurig moment wat de status van uw visumaanvraag is. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.