Visum voor Cambodja

CambodjaVoor Cambodja geldt een visumplicht. Wat voor soort visum u nodig hebt, is afhankelijk van het doel van uw reis. Gaat u naar Cambodja op vakantie, dan vraagt u een toeristenvisum aan. Gaat u op zakenreis, dan kunnen we een zakelijk visum voor u regelen. U kunt een visum voor een verblijf van maximaal 30 dagen bij aankomst op het vliegveld kopen. Er zijn geen garanties dat u het visum voor Cambodja daadwerkelijk krijgt en daarom adviseren we u een visum van tevoren aan te vragen.

Adres van het Consulaat van Cambodja
Avenue de Tervuren 264-A
B-1150 Brussel
Telefoon: + 32 2 772 03 72

Toeristenvisum


Zakelijk visum


Procedures veranderen regelmatig!

Visum voor de Wereld heeft een eigen koerier die zeer regelmatig het consulaat bezoekt. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ins en outs op het consulaat en weten wij op elk willekeurig moment wat de status van uw visumaanvraag is. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.