Visum voor Koeweit

Als u naar Koeweit gaat, wordt het visum bij aankomst afgegeven met een geldigheid voor maximaal 3 maanden.

De reiziger dient aan te tonen:

  • Paspoort dat nog minstens 6 maanden geldig is met nog minimaal een lege pagina
  • Een retourticket
  • Voldoende financiële middelen om in het verblijf te voorzien.