Visum voor Tadzjikistan

Tadzjik

Voor Tadzjikistan geldt een visumplicht. Wat voor soort visum u nodig hebt, is afhankelijk van het doel van uw reis. Gaat u in Tadzjikistan op vakantie, dan vraagt u een toeristenvisum aan. Gaat u op zakenreis, dan kunnen we een zakelijk visum regelen.  Het Consulaat is woensdag en vrijdag open voor het indienen.

Consulaat van Tadzjikistan
Boulevard General Jacques 16,
1050 Brussel, België

Telefoon: + 32 2 640 69 33

NB: Wanneer u een visum hebt ontvangen, is het alleen mogelijk om de periode te gaan wanneer uw visum geldig is. Het is niet mogelijk een dag eerder te arriveren of een dag later te vertrekken. Indien u dit toch doet, zal dit problemen opleveren. Let dus goed op de geldigheidsduur van uw visum. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Toeristenvisum

Zakelijk visum

Procedures veranderen regelmatig!

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.