Wie zijn wij

foto ThirzaThirza Don, financieel medewerkster

Na afloop van mijn studie Slavische Talen in 2000 ben ik meteen bij Visum voor de Wereld komen werken. Eerst als medewerkster verkoop en sinds ik kinderen heb als parttime boekhoudster vanuit mijn eigen huis, waar ik rustig en geconcentreerd kan werken. Om de week ben ik nog een dag op kantoor, zodat ik mijn gezellige collega’s ook nog geregeld zie en spreek. Als ik mijn collega’s bezig zie heb ik zeer groot respect voor hoe hard ze werken en voor de kwaliteit die ze leveren! Ook ben ik trots op onze nieuwe websites. Welkom Visum voor de Wereld!

 

Marc

Marc Lamers, zakenreis consultant

Na vele omzwervingen besloot ik ‘iets’ in de reiswereld te gaan doen. In 1996-1997 heb ik in de avonduren de opleiding van de World Travel School gevolgd, waarna ik ben gaan werken bij de KLM. Tevens verzorgde ik vluchten voor het airmiles programma. Via via kwam ik in 1999 bij Visum voor de Wereld terecht; een hectische club maar wel leuk!!! Na een ingrijpende reorganisatie in 2000 hebben we het bedrijf weer op de kaart gezet. Inmiddels werk ik hier al 15 jaar… wie had dat ooit gedacht?

 

masha 2

Masha Peshkova, zakenreis consultant

Ik ben in 2005 van St. Petersburg naar Nederland verhuisd om een Master’s programma in toerisme te volgen. Ik heb voor het eerst kennis met ons bedrijf gemaakt tijdens een stage die onderdeel van mijn studie was. Die stage is wederzijds erg goed bevallen en in 2007 kon ik hier full time komen werken. Het werk bij Visum voor de Wereld spreekt me aan, niet alleen vanwege mijn passie voor reizen, maar ook vanwege het leuke contact met ons veelkleurige klantenbestand!

 

Frank wie zijn wij

Frank Zwerver, directeur van Visum voor de Wereld

In 1991 kwam ik voor het eerst in Moskou dat toen nog de hoofdstad van de Sovjet Unie was. Sindsdien heeft Rusland mij niet meer los gelaten. In 1996 ben ik bij reisbureau Visum voor de Wereld gaan werken en in 2001 heb ik het bedrijf mogen overnemen. Het geeft mij veel voldoening wanneer u succesvol zaken doet en Visum voor de Wereld een steentje daaraan kan bijdragen!