Visum voor Brazilië

Voor Nederlandse staatsburgers is er geen visum vereist voor een toeristische en/of zakelijke reis met verblijf van minder dan 90 dagen. U moet dus alleen een visum aanvragen als u langer dan 90 dagen in Brazilië moet blijven of als u in Brazilië moet werken.

Informatie over visa naar Brazilië