Visum voor Laos

Laos

Voor Laos geldt een visumplicht. Wat voor soort visum u nodig hebt, is afhankelijk van het doel van uw reis. Gaat u naar Laos op vakantie, dan vraagt u een toeristenvisum aan. Gaat u op zakenreis, dan kunnen we een zakelijk visum voor u regelen. U kunt een  visum voor een verblijf van maximaal 30 dagen  bij aankomst kopen. Dat is mogelijk bij Vietiane, Luang Prabang en Pakse. Er zijn geen garanties dat u het visum daadwerkelijk krijgt en daarom adviseren we u een visum van tevoren aan te vragen.

Adres van het Consulaat van Laos
Avenue Brabançonne 19-21
B-1040 Brussel

Telefoon: +32 2 734 16 66

Toeristenvisum

Zakelijk visum

Procedures veranderen regelmatig!

Visum voor de Wereld heeft een eigen koerier die zeer regelmatig het consulaat bezoekt. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ins en outs op het consulaat en weten wij op elk willekeurig moment wat de status van uw visumaanvraag is. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.