Visum voor Egypte

Egypte

 

Vanaf 15 mei 2015 geeft de Egyptische overheid geen visum meer af aan de grens. U dient daarom vooraf uw visum te regelen!

Als u in groepsverband naar Egypte reist verzorgt uw reisorganisatie het visum voor u. Als u op individuele basis naar Egypte reist, of op zakenreis gaat, dan kunt u een visum aanvragen via ons.

 

 

Adres van het consulaat van Egypte:
Badhuisweg 92
2587 CL Den Haag


Telefoon: +31 (0)70 – 3542000

Toeristenvisum

 

 Zakelijk visum

 

Procedures veranderen regelmatig!

Visum voor de Wereld heeft een eigen koerier die zeer regelmatig het consulaat bezoekt. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ins en outs op het consulaat en weten wij op elk willekeurig moment wat de status van uw visumaanvraag is. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van alle voorwaarden en benodigdheden voor het verkrijgen van uw visum. Toch ligt de eindbeslissing over het toekennen van uw visum in handen van het consulaat. Daar is men te allen tijde bevoegd om procedures en eisen zonder voorafgaand bericht te wijzigen. Wij raden u daarom ook aan om, voor u uw documenten naar ons opstuurt, altijd even contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat u over de meest recente en voor u relevante informatie beschikt.